Connect with us

DigiShots

Eerste Wereldbeker-overwinning voor Geir Gulliksen en Quatro

Gothenburg Horse Show

Eerste Wereldbeker-overwinning voor Geir Gulliksen en Quatro

Eerste Wereldbeker-overwinning voor Geir Gulliksen en Quatro

De zestigjarige Geir Gulliksen, die al 28 jaar met heel veel plezier rijdt in Gothenburg, greep vandaag naar zijn allereerste Wereldbekeroverwinning tijdens de Gotenburg Horse Show. Een dolblije Gulliksen, behaalde deze overwinning samen met VDL Groep Quatro (v. Quaprice Bois Margot), die hij sinds 2017 onder het zadel heeft. VDL Groep Quatro is geen groot paard, maar is wel een echte vechter. Hij heeft karakter en is vliegensvlug: dat konden we terug zien in de prijsuitreiking. VDL Groep Quatro maakten een snelle pirouette om aan de prijsuitreiking te beginnen, waarbij Geir zijn balans verloor en akelig ten val kwam.

Geir Gulliksen – VDL Groep Quatro Gothenburg Horse Show 2020 © Digishots
Bryan Balsiger – Twentytwo des Biches Gothenburg Horse Show 2020 © Digishots

Tweede plaats was voor de 22-jarige Bryan Balsiger en Twentytwo des Biches (v. Mylord Carthago). De talentvolle ruiter uit Zwitserland won eerder al de Wereldbeker-wedstrijd in Oslo en is blij dat hij mag deelnemen aan de Wereldbeker Finale in Las Vegas later dit jaar.

Kevin Staut – For Joy van ’t Zorgvliet HDC Gothenburg Horse Show 2020 © Digishots

Kevin Staut had met For Joy van ’t Zorgvliet HDC (v. For Pleasure) de snelste tijd, maar kreeg een balk op de derde hindernis waardoor hij op de derde plek eindigde. Kevin die al geselecteerd was voor de finale zal met een jong paard afreizen naar Las Vegas.

More in Gothenburg Horse Show

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!