Connect with us

DigiShots

Youhorse Auction: Youngster January

Youhorse.auction

Youhorse Auction: Youngster January

Youhorse Auction: Youngster January

Vorige jaar bundelen Mario Everse en Alan Waldman hun krachten in een nieuwe online veiling “Youhorse.auction”. Hier worden niet alleen paarden geveild uit eigen fokkerij ook derden kunnen hun (ruwe) diamant opgeven voor de veiling van Youhorse Auction.

Zeven veilingen

In 2020 hielden ze zeven succesvolle veilingen waarbij honderden springpaarden, van veulens tot springpaarden onder het zadel, een nieuwe eigenaar vonden. Als alles volgens plan verloopt, houdt Youhorse.auction dit jaar maar liefst tien veilingen. Waarvan de eerste ‘Youngster January’ loopt van zaterdag 30 januari tot en met maandag 1 februari.

Youngster January

Mario en Allen zijn al druk bezig met de selectie van 2-, 3- en 4 jarige springpaarden. Ook deze editie staat de veiling open voor talentvolle springpaarden van derden, zodat iedereen gebruik kan maken van hun brede netwerk.

Heeft u een bijzonder springpaard die u wilt verkopen. Rond 18 januari organiseren Mario en Alan een selectiedag. Hierbij laten ze de jonge paarden vrijspringen wat gelijk wordt vastgelegd op foto en video.

U kunt u paard opgeven tot 16 januari door middel van dit formulier.

Voor in februari staat er een veiling gepland voor springpaarden die al onder het zadel zijn. Iedereen met een paard van topkwaliteit, van vijf tot elf jaar, wordt uitgenodigd deze aan te melden.

Bron: Youhorse.auction

More in Youhorse.auction

Nieuwsbrief

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!