Connect with us

DigiShots

The Palm Beach Auction: eliteveiling van jonge springpaarden

Advertorial

The Palm Beach Auction: eliteveiling van jonge springpaarden

The Palm Beach Auction: eliteveiling van jonge springpaarden

Op donderdag 13 februari – tijdens de Palm Beach Masters en Nations Cup Week op Deeridge Farms in het Amerikaanse Wellington – vindt de allereerste The Palm Beach Auction plaats. Een zestiental jonge topspringpaarden, die samen met partners Laura Kraut, Nick Skelton en Kevin Babington zijn geselecteerd, komen op donderdagavond onder de hamer. De selectie voor deze elite-veiling is afgelopen december klinisch en röntgenologisch gekeurd en op hun vermogen geanalyseerd tijdens de voorbereidingsdag in de Peelbergen.

Één zeer bijzonder paard trapt de veiling af: een driejarige Balou du Rouet-ruin, waarvan de gehele verkoopsom wordt gedoneerd aan mede-selecteur Kevin Babington. De opbrengst komt ten goede aan de aanpassingen die aan diens huis moeten worden gedaan, nadat de Amerikaanse springruiter na een val tijdens de Hampton Classic in augustus zeer ernstig rugletsel opliep.

De veilingcatalogus is op de website van The Palm Beach Auction te vinden, evenals het programma en de ticketverkoop. DigiShots maakte de foto’s van de veilingpaarden tijdens de voorbereidingsdag in het Limburgse Kronenberg.

Nespresso The Palm Beach Auction 2019 © DigiShots
Benjamin The Palm Beach Auction 2019 © DigiShots
Lavino The Palm Beach Auction 2019 © DigiShots
Nespresso The Palm Beach Auction 2019 © DigiShots
Galant van de Heffinck The Palm Beach Auction 2019 © DigiShots
Keano The Palm Beach Auction 2019 © DigiShots
Eliano vt Merelsnest Z The Palm Beach Auction 2019 © DigiShots
Continue Reading

More in Advertorial

Newsletter

To Top
error: De inhoud van deze website is beschermd!